Άφιξη
 
 
Αναχώρηση
 
 
Ενήλικες
 
2
 
Παιδιά
 
0
 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η Θεσσαλονίκη, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 1997 αλλά και διαχρονικό πολιτιστικό κέντρο ανά τους αιώνες, φιλόξενη και κοσμοπολίτικη, είναι η πύλη της χώρας προς τα Βαλκάνια και το πιο σημαντικό μητροπολιτικό κέντρο στη Βόρεια Ελλάδα.

Με πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, ιστορία, αρχιτεκτονική παράδοση και μνημεία από διαφορετικές εποχές, η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη που μπορείτε να εξερευνήσετε με όλες σας τις αισθήσεις. Το μοναδικό εύρος και η πληθώρα επιλογών της τοπικής γαστρονομίας καθιστά την πόλη ιδανικό προορισμό για καλοφαγάδες. Τα διάφορα φεστιβάλ και πολιτιστικές εκδηλώσεις με επίκεντρο τις τέχνες έχουν αναδείξει την πόλη σε πολιτιστικό επίκεντρο της χώρας, ενώ ο σύγχρονος, παραθαλάσσιος τρόπος ζωής καθιερώνει τη Θεσσαλονίκη ως ιδανικό μέρος για να ζεις, να επισκεφθείς ή να ανακαλύψεις. Είτε ταξιδεύετε για μία ημέρα είτε για μεγαλύτερης διάρκειας διαμονή, η Θεσσαλονίκη τα έχει όλα. Με μια μακριά λίστα από πράγματα για να δείτε, να κάνετε και να ανακαλύψετε, είναι σίγουρο ότι η επίσκεψή σας θα σας μείνει αξέχαστη.

Η εξαιρετική τοποθεσία του boutique ξενοδοχείου πέντε αστέρων Excelsior σας επιτρέπει να «βυθιστείτε» στη ζωντανή κουλτούρα, την ιστορία και την αρχιτεκτονική της Θεσσαλονίκης με το που θα βγείτε από την πόρτα.

Το ξενοδοχείο, στη συμβολή των οδών Μητροπόλεως και Κομνηνών, είναι σε μικρή απόσταση με τα πόδια από μια σειρά από αξιοθέατα και εμπειρίες που δεν πρέπει να χάσετε κατά την επίσκεψή σας στην πόλη. Περπατήστε μέχρι την κοντινή οδό Τσιμισκή για αχαλίνωτα ψώνια και νιώστε τον παλμό της πόλης στην πλατεία Αριστοτέλους όπου τα καταστήματα, εστιατόρια, μπαρ, καφέ, και οι συχνές πολιτιστικές εκδηλώσεις συναγωνίζονται τη συγκλονιστική θέα του Θερμαϊκού Κόλπου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κομνηνών 10 & Μητροπόλεως 23,
54622 Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
T: +30 2310 021 020
F: +30 2310 021 030
E: info@excelsiorhotel.gr

ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

T: +30 2310 021 005
E: sales@torhotelgroup.gr

ΤΜΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

T: +30 2310 021 000
E: reservations@torhotelgroup.gr

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Small Luxury Hotels of the World Serandipians Always Your Friend
Tor Hotel Group
City Hotel Eagles Palace Eagles Villas
ΕΣΠΑ